AMB UITGEVERIJ PUBLISHERS PRESS
QUICK SEARCH
Zoekterm(en)

Zoeken


Bezig met laden...
Martin-Veltman-&-Bas-van-der-Horst-Ik-heb-niets-warms-voor-de-winter
Martin Veltman & Bas van der Horst - Ik heb niets war.. Brieven van Ab Veltman en Mirjam Veltman-Diamant. Dit boek is een klein monument voor alle mensen die in het bezette Nederland van 1940 tot 1945 durfden te doen wat hun geweten hen ingaf. Per stuk:
€ 15,00

Ruud-Stokvis-Recht-en-Slecht.-mr.-Benno-Stokvis-1901-1977
Ruud Stokvis - Recht en Slecht. mr. Benno Stokvis 190.. Ruud Stokvis schildert het leven van de scherpzinnige, ambitieuze, gevoelige, ijdele, zoekende en hardwerkende advocaat, parlementslid en bn'er Benno Stokvis als een herkenbaar en navoelbaar persoon. Per stuk:
€ 22,50

Niels-Mulder-De-Derde-Tijd.-Over-oud-en-nog-ouder
Niels Mulder - De Derde Tijd. Over oud en nog ouder Niels Mulder schetst met zijn relaas een voor velen zeer herkenbaar beeld van de ervaring van het oud en nog ouder worden in onze ‘derde tijd’ en spaart zichzelf niet. Per stuk:
€ 19,75

Jolle-Jolles-Voettocht-naar-liefde
Jolle Jolles - Voettocht naar liefde Een roman in drie delen over het volwassen in de liefde worden van Frans van Thakenesse Weslingh, een jonge leraar Franse taal- en letterkunde en in zijn vrije tijd een fervent wandelaar en botanist. Per stuk:
€ 22,50

Mulder-Beroepsvreemdeling
Niels Mulder - Beroepsvreemdeling Niels Mulder (1935) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als beroepsvreemdeling, als antropoloog in het veld in Java, Thailand en de Filipijnen Per stuk:
€ 18,75

Kurt Baschwitz
Jaap van Ginneken - Kurt Baschwitz een nieuw en zeer verhelderend inzicht in leven en werk van de wetenschappelijke pionier Kurt Baschwitz. Per stuk:
€ 24,75

P. v.d. Werff - Schot in de leegte
Peter van der Werff - Schot in de leegte SCHOT IN DE LEEGTE, Een familiegeschiedenis van Bloemendaalse tuinbazen Per stuk:
€ 24,50

De-Ras-Lea-Dasberg-historica-en-pedagoog
De Ras – Lea Dasberg, historica en pedagoog In dit boek schetst De Ras het boeiende beeld van Lea Dasberg, historica en pedagoog, een ondanks haar zware handicap inspirerende en humoristische vrouw, die gepassioneerd leefde, vol van geschiedeni Per copy:
€ 27,50

Harry-Hendriks-Oranje-Oorlogsdagboek
Harry Hendriks - Oranje - Oorlogsdagboek Oorlogsdagboek - Laatste maand bezetting Meerlo, 15 oktober-24 november 1944 Per stuk:
€ 15,00

Isobel-Wijnberg-&-Anja-Hollaender-Er-wacht-nog-een-kind-…
Isobel Wijnberg & Anja Hollaender – Er wacht nog een .. Dit is het verhaal van het Duitse quaker echtpaar Manfred en Lili Pollatz, die in 1934 met hun vier kinderen uit Duitsland vertrokken en zich vestigden aan het Westerhoutpark 14 in Haarlem, waar ze i Per stuk:
€ 15,00

Gert-Hekma-&-Theo-van-der-Meer-Homoseksualiteit-en-strafrecht-in-Nederland
Gert Hekma & Theo van der Meer - Homoseksualiteit en .. ‘BEWAAR ME VOOR DE WAANZIN VAN HET RECHT’ Homoseksualiteit en strafrecht in Nederland   Gert Hekma en Theo van der Meer (redactie)   AMB Diemen 2011 (isbn 97890 79700 39 4, 220 pp., rijk geïl... Per stuk:
€ 15,00


 
 
 
Uitgeverij AMB  
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen
postadres
Postbus 7
1110 AA Diemen


info.amb@xs4all.nl

AMB Publishers 
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen

postal address
 PO Box 7
  1110 AA Diemen
  The Netherlands

 info.amb@xs4all.nl


 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.