AMB UITGEVERIJ PUBLISHERS PRESS
QUICK SEARCH
Zoekterm(en)

Zoeken


Bezig met laden...
Tooske Hinloopen - omslag
Tooske Hinloopen - KATTENKWAAD Zeven stukken voor piano Per stuk:
€ 15,00

Tooske Hinloopen - omslag
Tooske Hinloopen - IN PLAATS VAN BLOEMEN Bladmuziek van tien pianostukken van Tooske Hinloopen Per stuk:
€ 15,00

het boek
Wagenaar-Brandt Corstius - JE KUNT ALLES NIET ZO SCHR.. Dei bjna wekelijkse correspondentie in de oorlogsjaren tussen de oorlogsmoeder Fietje Sneijders de Vogel op een bovenwoning in Utrecht en haar bezorgde, maar ook nuchtere, moeder ‘Mams’ de Vries in Ha Per stuk:
€ 22,50

voorplat boek
Van Tilburg & Naaijkens - BRABANTSE HEERLIJKHEDEN OUDE LANDGOEDEREN EN NIEUWE NATUURGEBIEDEN IN DE BRABANTSE KEMPEN IN AQUAREL EN TEKST Per stuk:
€ 22,50

frontcover
Van Groeningen - MASKS FOR THE DANCE an anthology of the extensive collection of extraordinary masks from the Kullu Valley, India of Tom van Groeningen Per se:
€ 48,00

Martin-Veltman-&-Bas-van-der-Horst-IK-HEB-NIETS-WARMS-VOOR-DE-WINTER
Martin Veltman & Bas van der Horst - IK HEB NIETS WAR.. Brieven van Ab Veltman en Mirjam Veltman-Diamant. Dit boek is een klein monument voor alle mensen die in het bezette Nederland van 1940 tot 1945 durfden te doen wat hun geweten hen ingaf. Per stuk:
€ 15,00

Ruud-Stokvis-RECHT-EN-SLECHT-mr.-Benno-Stokvis-1901-1977
Ruud Stokvis - RECHT EN SLECHT, mr. Benno Stokvis 190.. Ruud Stokvis schildert het leven van de scherpzinnige, ambitieuze, gevoelige, ijdele, zoekende en hardwerkende advocaat, parlementslid en bn'er Benno Stokvis als een herkenbaar en navoelbaar persoon. Per stuk:
€ 22,50

Niels-Mulder-DE-DERDE-TIJD.-Over-oud-en-nog-ouder
Niels Mulder - DE DERDE TIJD. Over oud en nog ouder Niels Mulder (1935-2021) schetst met zijn relaas een voor velen zeer herkenbaar beeld van de ervaring van het oud en nog ouder worden in onze ‘derde tijd’ en spaart zichzelf niet. Per stuk:
€ 19,75

Jolle-Jolles-VOETTOCHT-NAAR-LIEFDE
Jolle Jolles - VOETTOCHT NAAR LIEFDE Een roman in drie delen over het volwassen in de liefde worden van Frans van Thakenesse Weslingh, een jonge leraar Franse taal- en letterkunde en in zijn vrije tijd een fervent wandelaar en botanist. Per stuk:
€ 22,50

Mulder-Beroepsvreemdeling
Niels Mulder - BEROEPSVREEMDELING Niels Mulder (1935-2021) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als 'beroepsvreemdeling', als antropoloog in het veld in Java, Thailand en de Filippijnen Per stuk:
€ 18,75

Ed-Wertwijn-Een-nieuwe-kijk-op-het-octaaf-(herz.-ed.)
Ed Wertwijn - Een nieuwe kijk op het octaaf (herz. ed.) Waarom is de verdeling van witte en zwarte toetsen in het pianoklavier zoals die is, hoe is die zo geworden en waarop is die gebaseerd, dat waren de vragen die Ed Wertwijn aanzette tot deze studie. Per stuk:
€ 25,00

Kurt Baschwitz
Jaap van Ginneken - KURT BASCHWITZ een nieuw en zeer verhelderend inzicht in leven en werk van de wetenschappelijke pionier Kurt Baschwitz. Per stuk:
€ 24,75

Stephan-Steinmetz-DE-WIEG
Stephan Steinmetz - DE WIEG Met de wieg als reisleider vertelt Stephan Steinmetz het verhaal van ouders en hun idealen, van kinderen en hun dromen, gezien vanuit de huiskamers van volgelingen. Per stuk:
€ 22,50

Ellen-t-Hoen-Private-Patents-and-Public-Health
Ellen 't Hoen – Private Patents and Public Health Ellen 't Hoen discusses in this book lessons learned from the HIV/AIDS crisis, and asks whether actions taken to extend access and save lives are exclusive to HIV or can be applied more broadly to new Per stuk:
€ 45,00

Marion-De-Ras-LEA-DASBERG-historica-en-pedagoog
Marion De Ras – LEA DASBERG, historica en pedagoog In dit boek schetst De Ras het boeiende beeld van Lea Dasberg, historica en pedagoog, een ondanks haar zware handicap inspirerende en humoristische vrouw, die gepassioneerd leefde, vol van geschiedeni Per copy:
€ 27,50

Harry-Hendriks-Oranje-Oorlogsdagboek
Harry Hendriks - Oranje - Oorlogsdagboek Oorlogsdagboek - Laatste maand bezetting Meerlo, 15 oktober-24 november 1944 Per stuk:
€ 15,00

Sprenger-Sprenger-en-Overdiep-Oorzakelijkheden
Sprenger, Sprenger en Overdiep – Oorzakelijkheden 40 gedichten van Nederlandse dichters, één Duitse dichter en van hemzelf op muziek gezet door Willem Herman Sprenger tussen 1936-1982. Per stuk:
€ 22,50

Van-Kesteren-En-dan-ben-je-papa-..
Van Kesteren - En dan ben je papa ... En dan ben je papa … Negen persoonlijke verhalen Karin van Kesteren Per stuk:
€ 17,50

Brinkgreve-e.a.-Cultuur-en-ongelijkheid
Brinkgreve, e.a. – Cultuur en ongelijkheid Aan het begin van de 21e eeuw zijn de maatschappelijke verhoudingen scherper en schriller geworden en dat klinkt door in de toon van menige openbare discussie. De ongelijke verdeling van inkomens en v Per stuk:
€ 23,50

Prenger-vd-Valk-v-Vree-vd-Wal--Gevaarlijk-spel
Prenger, vd Valk, v Vree, vd Wal– Gevaarlijk spel In deze studie wordt de problematische verhouding tussen journalistiek voorlichting vanuit diverse hoeken belicht, tegen de achtergrond van de teruggang van de serieuze nieuwsmedia. Per stuk:
€ 20,00

Van-Solinge-&-Van-Praag-De-Joden-in-Nederland-anno-2009
Van Solinge & Van Praag - De Joden in Nederland anno .. Dit boek bevat de resultaten van een omvangrijk onderzoek waarin zowel de demografische kenmerken van de groep als haar binding aan het Jodendom onderzocht worden Per stuk:
€ 23,50

Abbink-&-v.-Dokkkum-(red.)-Verdeeld-Afrika
Abbink & v. Dokkkum (red.) - Verdeeld Afrika Verdeeld Afrika. Etniciteit, conflict en de grenzen van de staat Jan Abbink & Andre van Dokkum (redactie) Per stuk:
€ 19,50

Joor-&-Hoek-Rekenschap
Joor & Hoek - Rekenschap vermogensbeheer van de Joodse oorlogswezen Per stuk:
€ 55,00


 
 
 
Uitgeverij AMB  
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen
postadres
Postbus 7
1110 AA Diemen


info.amb@xs4all.nl

AMB Publishers 
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen

postal address
 PO Box 7
  1110 AA Diemen
  The Netherlands

 info.amb@xs4all.nl


 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.