AMB UITGEVERIJ PUBLISHERS PRESS
QUICK SEARCH
Zoekterm(en)

Zoeken


Bezig met laden...
frontcover
Van Groeningen - Masks for the Dance an anthology of the extensive collection of extraordinary masks from the Kullu Valley, India of Tom van Groeningen Per se:
€ 48,00

Martin-Veltman-&-Bas-van-der-Horst-Ik-heb-niets-warms-voor-de-winter
Martin Veltman & Bas van der Horst - Ik heb niets war.. Brieven van Ab Veltman en Mirjam Veltman-Diamant. Dit boek is een klein monument voor alle mensen die in het bezette Nederland van 1940 tot 1945 durfden te doen wat hun geweten hen ingaf. Per stuk:
€ 15,00

Ruud-Stokvis-Recht-en-Slecht.-mr.-Benno-Stokvis-1901-1977
Ruud Stokvis - Recht en Slecht. mr. Benno Stokvis 190.. Ruud Stokvis schildert het leven van de scherpzinnige, ambitieuze, gevoelige, ijdele, zoekende en hardwerkende advocaat, parlementslid en bn'er Benno Stokvis als een herkenbaar en navoelbaar persoon. Per stuk:
€ 22,50

Niels-Mulder-De-Derde-Tijd.-Over-oud-en-nog-ouder
Niels Mulder - De Derde Tijd. Over oud en nog ouder Niels Mulder schetst met zijn relaas een voor velen zeer herkenbaar beeld van de ervaring van het oud en nog ouder worden in onze ‘derde tijd’ en spaart zichzelf niet. Per stuk:
€ 19,75

Jolle-Jolles-Voettocht-naar-liefde
Jolle Jolles - Voettocht naar liefde Een roman in drie delen over het volwassen in de liefde worden van Frans van Thakenesse Weslingh, een jonge leraar Franse taal- en letterkunde en in zijn vrije tijd een fervent wandelaar en botanist. Per stuk:
€ 22,50

Mulder-Beroepsvreemdeling
Niels Mulder - Beroepsvreemdeling Niels Mulder (1935) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als beroepsvreemdeling, als antropoloog in het veld in Java, Thailand en de Filipijnen Per stuk:
€ 18,75

Ed-Wertwijn-Een-nieuwe-kijk-op-het-octaaf-(herz.-ed.)
Ed Wertwijn - Een nieuwe kijk op het octaaf (herz. ed.) Waarom is de verdeling van witte en zwarte toetsen in het pianoklavier zoals die is, hoe is die zo geworden en waarop is die gebaseerd, dat waren de vragen die Ed Wertwijn aanzette tot deze studie. Per stuk:
€ 25,00

Kurt Baschwitz
Jaap van Ginneken - Kurt Baschwitz een nieuw en zeer verhelderend inzicht in leven en werk van de wetenschappelijke pionier Kurt Baschwitz. Per stuk:
€ 24,75

Stephan-Steinmetz-De-Wieg
Stephan Steinmetz - De Wieg Met de wieg als reisleider vertelt Stephan Steinmetz het verhaal van ouders en hun idealen, van kinderen en hun dromen, gezien vanuit de huiskamers van volgelingen. Per stuk:
€ 22,50

P. v.d. Werff - Schot in de leegte
Peter van der Werff - Schot in de leegte SCHOT IN DE LEEGTE, Een familiegeschiedenis van Bloemendaalse tuinbazen Per stuk:
€ 24,50

Geert-Banck-over-Johann-Erich-Banck
Geert Banck over Johann Erich Banck Dit boek gaat over Johann Erich Banck (1797-1857) en over zijn gelijknamige zoon, John Eric Banck (1833-1902). Samen omspannen zij de hele negentiende eeuw. Per stuk:
€ 17,50

Ellen-t-Hoen-Private-Patents-and-Public-Health
Ellen 't Hoen – Private Patents and Public Health Ellen 't Hoen discusses in this book lessons learned from the HIV/AIDS crisis, and asks whether actions taken to extend access and save lives are exclusive to HIV or can be applied more broadly to new Per stuk:
€ 45,00

De-Ras-Lea-Dasberg-historica-en-pedagoog
De Ras – Lea Dasberg, historica en pedagoog In dit boek schetst De Ras het boeiende beeld van Lea Dasberg, historica en pedagoog, een ondanks haar zware handicap inspirerende en humoristische vrouw, die gepassioneerd leefde, vol van geschiedeni Per copy:
€ 27,50

Harry-Hendriks-Oranje-Oorlogsdagboek
Harry Hendriks - Oranje - Oorlogsdagboek Oorlogsdagboek - Laatste maand bezetting Meerlo, 15 oktober-24 november 1944 Per stuk:
€ 15,00

Sprenger-Sprenger-en-Overdiep-Oorzakelijkheden
Sprenger, Sprenger en Overdiep – Oorzakelijkheden 40 gedichten van Nederlandse dichters, één Duitse dichter en van hemzelf op muziek gezet door Willem Herman Sprenger tussen 1936-1982. Per stuk:
€ 22,50

Rutten-Anthropological-Encounters
Rutten - Anthropological Encounters In this collection of columns Mario Rutten shows how his training in anthropology has shaped his interpersonal relationships and how he learns from everyday encounters. Per stuk:
€ 25,00

Rutten-Antropologisch-ontmoetingen
Rutten – Antropologisch ontmoetingen In deze verzameling columns laat Mario Rutten zien hoe zijn opleiding tot antropoloog zijn relatie met mensen gevormd heeft én hoe hij zelf weer van elke ontmoeting leert. Per stuk:
€ 17,50

Bruns-Kan-je-vrijen-als-het-stormt
Bruns – "Kan je vrijen als het stormt?" Dit is een verslag van een reis rond de wereld op de zeilboot ‘de Tonkin’ in negen etappes, van juli 1996 tot juli 2001. Per stuk:
€ 20,00

Hiddo-Jolles-Hulpstukken-van-de-geschiedenis
Hiddo Jolles – Hulpstukken van de geschiedenis essays van oud-hoogleraar sociologie Hiddo M. Jolles, Hulpstukken van de geschiedenis Per stuk:
€ 19,50

Rineke-van-Daalen-Gewoon-werk
Rineke van Daalen - Gewoon werk Gewoon werk, over vakkundigheid in het verwaarloosde midden, over het mbo, Per stuk:
€ 19,50

Mirjam-Prenger-Televisiejournalistiek-in-de-jaren-vijftig-en-zestig
Mirjam Prenger - Televisiejournalistiek in de jaren v.. deze studie biedt een nieuwe blik op zowel de geschiedenis van Nederland in de jaren zestig als op de geschiedenis van de (tv-)journalistiek. Per stuk:
€ 37,50

Leen-Sterckx-Trouwen-met-een-vreemdeling
Leen Sterckx – Trouwen met een vreemdeling Wat hebben de partnerkeuze van Turkse en Marokkaanse jongvolwassenen die buiten de eigen kring trouwen met elkaar gemeen en waarin verschillen ze van Turkse en Marokkaanse jongvolwassenen die hun part Per stuk:
€ 21,50

Musa-Het-Spinhuisboek
Musa – Het Spinhuisboek Het Spinhuisboek is een ode aan het gebouw, dat vanaf 1986 het onderkomen is geweest van de opleiding antropologie en vanaf 2000 ook van sociologie, als wel aan de mensen die het gebouw in die period Per stuk:
€ 22,50

Isobel-Wijnberg-&-Anja-Hollaender-Er-wacht-nog-een-kind-…
Isobel Wijnberg & Anja Hollaender – Er wacht nog een .. Dit is het verhaal van het Duitse quaker echtpaar Manfred en Lili Pollatz, die in 1934 met hun vier kinderen uit Duitsland vertrokken en zich vestigden aan het Westerhoutpark 14 in Haarlem, waar ze i Per stuk:
€ 15,00

Philip-van-Praag-&-Kees-Brants-Media-Macht-en-Politiek
Philip van Praag & Kees Brants – Media, Macht en Poli.. Media, macht en politiek gaat over een veranderende Nederlandse politieke campagne- en communicatiecultuur, over het groeiend belang van talkshows en televisiedebatten, over politieke partijen en medi Per stuk:
€ 21,50

Yerden-Tradities-in-de-knel
Yerden – Tradities in de knel Zorgverwachtingen en zorgpraktijk bij Turkse ouderen en hun kinderen in Nederland Per stuk:
€ 20,00

Verrips-Snowflakes
Verrips – Snowflakes Two essays bij Jojada Verrips is emeritus professor Social Anthropology at the University of Amsterdam: The first tries to address the laughter of people who humiliate fellow human beings, the second Per stuk:
€ 10,00

van-Heerikhuizen-Multoblaadjes
van Heerikhuizen - Multoblaadjes MULTOBLAADJES Bart van Heerikhuizen Per stuk:
€ 15,00

Van-Kesteren-En-dan-ben-je-papa-..
Van Kesteren - En dan ben je papa ... En dan ben je papa … Negen persoonlijke verhalen Karin van Kesteren Per stuk:
€ 17,50

Agsteribbe-Aan-het-werk
Agsteribbe – Aan het werk Aan het werk De opmerkelijke Joodse bijdrage aan naoorlogs Nederland André Agsterribbe AMB Diemen 2010 (ISBN 97890-79700-40-0, 195 pp., ruim geïllustreerd, paperback, € 15,00) Voor de oorlog t Per stuk:
€ 15,00

   1  2  


 
 
 
Uitgeverij AMB  
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen
postadres
Postbus 7
1110 AA Diemen


info.amb@xs4all.nl

AMB Publishers 
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen

postal address
 PO Box 7
  1110 AA Diemen
  The Netherlands

 info.amb@xs4all.nl


 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.