AMB UITGEVERIJ PUBLISHERS PRESS
QUICK SEARCH
Search word(s)

Search


Loading...
het boek
Wagenaar-Brandt Corstius - Je kunt alles niet zo schr.. Dei bjna wekelijkse correspondentie in de oorlogsjaren tussen de oorlogsmoeder Fietje Sneijders de Vogel op een bovenwoning in Utrecht en haar bezorgde, maar ook nuchtere, moeder ‘Mams’ de Vries in Ha per unit:
€ 22,50

voorplat boek
Peter van Tilburg & Emmanuel Naaijkens - Brabantse He.. OUDE LANDGOEDEREN EN NIEUWE NATUURGEBIEDEN IN DE BRABANTSE KEMPEN IN AQUAREL EN TEKST per unit:
€ 22,50

frontcover
Van Groeningen - Masks for the Dance an anthology of the extensive collection of extraordinary masks from the Kullu Valley, India of Tom van Groeningen per unit:
€ 48,00

Veltman-&-van-der-Horst-Ik-heb-niets-warms-voor-de-winter
Veltman & van der Horst - Ik heb niets warms voor de .. Brieven van Ab Veltman en Mirjam Veltman-Diamant. Dit boek is een klein monument voor alle mensen die in het bezette Nederland van 1940 tot 1945 durfden te doen wat hun geweten hen ingaf. per unit:
€ 15,00

Ruud-Stokvis-Recht-en-Slecht.-mr.-Benno-Stokvis-1901-1977
Ruud Stokvis - Recht en Slecht. mr. Benno Stokvis 190.. Ruud Stokvis schildert het leven van de scherpzinnige, ambitieuze, gevoelige, ijdele, zoekende en hardwerkende advocaat, parlementslid en bn'er Benno Stokvis als een herkenbaar en navoelbaar persoon. per unit:
€ 22,50

Niels-Mulder-De-Derde-Tijd.-Over-oud-en-nog-ouder
Niels Mulder - De Derde Tijd. Over oud en nog ouder Niels Mulder (1935-2021) schetst met zijn relaas een voor velen zeer herkenbaar beeld van de ervaring van het oud en nog ouder worden in onze ‘derde tijd’ en spaart zichzelf niet. per stuk:
€ 19,75

97-Jolles
97 - Jolles Een roman in drie delen over het volwassen in de liefde worden van Frans van Thakenesse Weslingh, een jonge leraar Franse taal- en letterkunde en in zijn vrije tijd een fervent wandelaar en botanist. per stuk:
€ 22,50

Mulder-Beroepsvreemdeling
Niels Mulder - Beroepsvreemdeling Niels Mulder (1935-2021) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als 'beroepsvreemdeling', als antropoloog in het veld in Java, Thailand en de Filippijnen per stuk:
€ 18,75

90-Wertwijn
90-Wertwijn Waarom is de verdeling van witte en zwarte toetsen in het pianoklavier zoals die is, hoe is die zo geworden en waarop is die gebaseerd, dat waren de vragen die Ed Wertwijn aanzette tot deze studie. per stuk:
€ 25,00

Kurt Baschwitz
Jaap van Ginneken - Kurt Baschwitz een nieuw en zeer verhelderend inzicht in leven en werk van de wetenschappelijke pionier Kurt Baschwitz. per stuk:
€ 24,75

Stephan-Steinmetz-De-Wieg
Stephan Steinmetz - De Wieg Met de wieg als reisleider vertelt Stephan Steinmetz het verhaal van ouders en hun idealen, van kinderen en hun dromen, gezien vanuit de huiskamers van volgelingen. per stuk:
€ 22,50

P. v.d. Werff - Schot in de leegte
Van der Werff - Schot in de leegte SCHOT IN DE LEEGTE, Een familiegeschiedenis van Bloemendaalse tuinbazen per unit:
€ 24,50

t-Hoen-Private-Patents-and-Public-Health
't Hoen – Private Patents and Public Health Ellen 't Hoen discusses in this book lessons learned from the HIV/AIDS crisis, and asks whether actions taken to extend access and save lives are exclusive to HIV or can be applied more broadly to new per copy:
€ 45,00

De-Ras-Lea-Dasberg-historica-en-pedagoog
De Ras – Lea Dasberg, historica en pedagoog Lea Dasberg, historica en pedagoog hovenier in het hof der historie   Marion E.P. de Ras   AMB: Diemen, 2016 (ISBN 97890 79700 84 4. 326 pp., pb., ruim geïllustreerd, € 27,50)  --  Lea Dasb... per copy:
€ 27,50

Harry-Hendriks-Oranje-Oorlogsdagboek
Harry Hendriks - Oranje - Oorlogsdagboek Oorlogsdagboek - Laatste maand bezetting Meerlo, 15 oktober-24 november 1944 per copy:
€ 15,00

Sprenger-Sprenger-en-Overdiep-Oorzakelijkheden
Sprenger, Sprenger en Overdiep – Oorzakelijkheden
€ 22,50

van-Daalen-Gewoon-werk
van Daalen - Gewoon werk  ...
€ 19,50

Musa-Het-Spinhuisboek
Musa – Het Spinhuisboek
€ 22,50

Wijnberg-Hollaender-Er-wacht-nog-een-kind-…
Wijnberg, Hollaender – Er wacht nog een kind …  ...
€ 15,00

Van-Kesteren-En-dan-ben-je-papa-..
Van Kesteren - En dan ben je papa ...
€ 17,50

Hekma-&-van-der-Meer-Homoseksualiteit-en-strafrecht-in-Nederland
Hekma & van der Meer - Homoseksualiteit en strafrecht..  ...
€ 15,00

Brinkgreve-e.a.-Cultuur-en-ongelijkheid
Brinkgreve, e.a. – Cultuur en ongelijkheid Aan het begin van de 21e eeuw zijn de maatschappelijke verhoudingen scherper en schriller geworden en dat klinkt door in de toon van menige openbare discussie. De ongelijke verdeling van inkomens en v
€ 23,50

Prenger-vd-Valk-v-Vree-vd-Wal--Gevaarlijk-spel
Prenger, vd Valk, v Vree, vd Wal– Gevaarlijk spel In deze studie wordt de problematische verhouding tussen journalistiek voorlichting vanuit diverse hoeken belicht, tegen de achtergrond van de teruggang van de serieuze nieuwsmedia.
€ 20,00

Van-Solinge-&-Van-Praag-De-Joden-in-Nederland-anno-2009
Van Solinge & Van Praag - De Joden in Nederland anno .. Dit boek bevat de resultaten van een omvangrijk onderzoek waarin zowel de demografische kenmerken van de groep als haar binding aan het Jodendom onderzocht worden
€ 23,50

Abbink-&-v.-Dokkkum-(red.)-Verdeeld-Afrika
Abbink & v. Dokkkum (red.) - Verdeeld Afrika
€ 19,50

Joor-&-Hoek-Rekenschap
Joor & Hoek - Rekenschap vermogensbeheer van de Joodse oorlogswezen
€ 55,00


 
 
Uitgeverij AMB  
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen

postadres
Postbus 7
1110 AA Diemen

info.amb@xs4all.nl
 
AMB Publishers 
Karwijzaaderf 15
1112 JN Diemen

postal address
PO Box 7
1110 AA Diemen
The Netherlands
info.amb@xs4all.nl
 
 
 
This website uses cookies to register visits. We don't save individual information..
Accept selected cookies